Cum mi-am renovat apartamentul, simplu și rapid!

Cum mi-am renovat apartamentul, simplu și rapid!

Renovarea locuinței mele era o necesitate, dar îmi era imposibil să economisesc banii pentru acest lucru!

Mi-ar fi trebuit câțiva ani buni să pun banii deoparte și chiar îmi doream să mă bucur de confortul locuinței mele cât mai repede! Merit asta!

Renovarea casei tale sună foarte tentant, transformările ce se vor realiza vor schimba complet mediul, atât estetic cât și funcțional, însă prețul renovării poate da bătăi de cap și multe calcule puse pe hârtie, ajungând în final să depășească bugetul inițial.

Renovarea şi modernizarea locuinței include şi dotarea acesteia cu aparate electrocasnice mai performanțe, cu o eficienţă energetică superioară şi consum mic de energie, aspecte ce vor adăuga valoare locuinței tale. Astfel, renovarea unui apartament implică timp și mai ales resurse financiare!

Vestea bună? Am obținut un credit pentru renovarea locuinței!

Și m-am apucat de treabă! Am fost la Tonis, am accesat un credit de nevoi personale și mi-am renovat liniștită livingul, bucătăria și mi-am montat centrală termică!

Dobândă redusă pentru planurile tale de renovare

La Tonis, planurile de renovare ale apartamentului sunt gata rezolvate! Procedura este foarte simplă pentru oricine, poți accesa un credit pentru renovarea casei doar cu buletinul și o factură de utilități.  Așa că, dacă ai visat la casa visurilor tale, Tonis îți vine în ajutor cu planuri de finanțare multiple, oferte personalizate în funcție de necesitățile tale, rate mici și fixe, transparență totală și posibilitatea de a aplica pentru un credit de nevoi personale cu dobânda redusă!

            Sfatul meu este să cauți o echipă profesionistă care să se ocupe de renovare!

Poate ai norocul și îți fac și o reducere. Și în timp ce ei se ocupă de zugrăvit, parchet și schimbarea instalației electrice, tu aruncă un ochi pe Tonis.ro și caută un cuptor mai performant, un aer condiționat sau chiar o mașină nouă de spălat.

Mult succes cu renovarea!

Postat pe 2019-08-06 Toate articolele de blog, Articole recomandate 0 3256

Posteaza un comentariuPosteaza un raspuns

Trebuie sa fii logat sa postezi un comentariu.

Categorii Blog

Ultimele comentarii

Niciun comentariu

Arhiva Blog

Articolul Anterior
Urmatorul Articol

No products

To be determined Transport
0,00 lei Total

Finalizeaza comanda