Unde depozitezi proviziile alimentare?

Unde depozitezi proviziile alimentare?

După cum bine știți, situația în care ne aflăm în prezent presupune o atenție vigilentă la aspectele ce țin de igienă și contactul cu alți oameni.
Sfaturile noastre pentru perioada în care ne aflăm sunt cele prezente si pe toate canalele media, tv, online, amintim doar câteva dintre ele:
1. să ne spălăm foarte des pe mâini;


2. să evităm cât se poate de mult contactul cu persoane care suferă de probleme respiratorii;
3. să curătăm foarte bine toate suprafețele cu care intrăm în contact cu dezinfectanți pe bază de alcool și clor;

4. Să stăm în casă dacă ne permite serviciul, să nu ne deplasăm decât pentru urgențe.

 Și pentru că în toată această perioadă, oamenii și-au făcut provizii de alimente în funcție de mărimea familiei sau în funcție de necesități, astăzi am vrea să vă oferim câteva idei despre cum să le depozitați și să le mențineți bune de consum mai mult timp.
1. Alimentele precum făină, zahăr, orez, mălai – acestea trebuie depozitate în cămară, la loc ferit de lumină ori caldură. Dacă nu aveti cămară, atunci le puteți depozita în dulapuri, ferite de lumină și căldură.

2. Alimentele neperisabile precum conserve de porumb, fasole, pate-uri, roșii conservate, nu trebuie să stea neapărat în frigider însă ar trebui să nu stea în căldură și ferite de lumină naturală.
3. Carnea precum pește, pasăre, vită ori porc pot fi depozitate în congelatorul frigiderului sau în lada frigorifică până la momentul în care o vei găti. Scoate ambalajele și porționeaz-o, pune etichetâ pe fiecare pachet, așa încât, atunci când vrei să gătești să scoți fix cât ai nevoie.

4. Fructele și legumele ar trebui spălate înainte de a le pune în frigider.
De asemenea, vă rugăm să le depozitați în sertarul special pentru acestea. Având în vedere toate cele de mai sus, aveți grijă de voi și de cei dragi vouă, limitați ieșirile din casă, mergeți la serviciu și evitați locurile aglomerate.

Posteaza un comentariuPosteaza un raspuns

Trebuie sa fii logat sa postezi un comentariu.

Categorii Blog

Ultimele comentarii

Niciun comentariu

Arhiva Blog

Articolul Anterior
Urmatorul Articol

No products

To be determined Transport
0,00 lei Total

Finalizeaza comanda