Sucul de fructe proaspăt, o porție de sănătate

biectiv vorbind, nici noi nu am fost mai departe la vârsta lor și cu atât mai mult nu ar trebui să-i forțăm pe cei mici să consume un aliment care nu le este pe plac. Însă, cu istețime am putea recurge la alte metode, de pildă la sucul natural obținut cu ajutorul unui storcător de fructe și legume.

Simplu și rapid, legumele și fructele pe care nu le agreează în mâncare pot fi transformate într-un altfel de aliment, pe gustul piciului. Trebuie să ținem cont că deși este un preparat bogat în vitamine, specialiștii nu sunt de acord cu abuzurile, cu atât mai mult cu cât sucurile pe care le oferim copiilor noștri nu sunt naturale și proaspete.
Consumul de suc de fructe ambalat în rândul copiilor poate declanșa apariția timpurie a cariilor mai ales dacă acestea sunt băute seara, înainte de culcare. Totodată, din studiile realizate s-a constat că majoritatea copiilor care beau foarte mult suc de fructe ambalat sunt mai mici de înălțime decât cei care nu exagerează cu acest aliment. În plus, prea mult suc de fructe pasteurizat poate conduce și la apariția scaunelor foarte moi ori la malnutriție.
Așadar, sucul de fructe este extraordinar atâta timp cât este consumat cu moderație și, de asemenea, dacă este realizat din fructe și legume proaspete, acasă, și mai puțin cumpărat din comerț.
Mămicile active, informate, cu siguranță cunosc această informație, dar din păcate, din lipsă de timp, uneori apelează la scurtături. În locul sucului proaspăt, făcut la storcătorul din casă, dintr-o portocală și un morcov, preferă varianta ambalată.
Pentru că micuții noștri ar trebui să ocupe loc fruntaș în preocupările noastre, la orice capitol, mai ales la alimentație, însă nici viața noastră nu ar trebui dată peste cap complet din acest motiv, o variantă la îndemână, ce poate împăca ambele tabere, ar fi un storcător de fructe și legume.

Dar nu orice storcător de fructe și legume, unul care să se miște repede și ușor, să fie silențios și să pregătească un suc perfect, fără risipă de pulpă.
Făcând un scurt research noi ne-am oprit asupra acestui model Storcător de fructe cu melc cu presare la rece, varianta cea mai bună pentru un suc natural și delicios.

De ce ne-am orientat asupra acestuia?

Pentru că storcătorul de fructe cu melc poate presa atât fructe (citrice, kiwi, mere, pere, rodii, ananas, mango, pepene roșu etc.), cât și legume, chiar și rădăcinoase.
Mai mult, sucul obținut cu ajutorul acestui storcător este neoxidant în comparație cu storcătoarele tradiționale cu centrifugare, își păstrează culorile vii și naturale, iar textura rămâne aceeași pe întreaga durată de depozitare în frigider, indiferent de recipient. Grație celor au două site cu care este prevăzut acest storcător de fructe se pot prepara două tipuri de suc, unul cu o textură fină, celălalt cu conținut de pulpă.

Astfel, sucul obținut cu storcătorul de fructe prin presare conține mult mai multe vitamine, enzime și minerale decât în cazul sucurile obținute cu storcătoarele cu centrifugare, ceea ce înseamnă proprietăți benefice mai mult timp. Pentru că nu se încălzește în timpul procesului de stoarcere, sucul obținut cu ajutorul Storcătorului de fructe cu melc are este la fel cu cel pe care l-am obține printr-o stoarcere manuală, dar cu un randament mult mai mare. De exemplu, randamentul în cazul citricelor este de 85%, în timp morcovi este 50%, iar pentru mere de 82%.

Cum reușește această performanță Storcătorul de fructe cu melc?Sucul de fructe proaspat, o portie de sanatate (2)

Simplu, prin metoda sa de stoarcere, prin masticare și presare. Fructele și legumele sunt zdrobite la mijlocul axului melcat, iar în partea de jos se face presarea pulpei (între ax și sită). În plus, pentru că axul melcat este fabricat din ultem, un material extrem de rezistent, stoarcerea fructelor și legumelor cu o consistență tare, dar și prepararea sucurilor din frunze verzi, devine o joacă de copil.

Dacă te interesează acest model, trebuie să-ți spunem că include două vase (unul pentru colectarea sucului și unul pentru colectarea resturilor), capac împingător și periuță pentru curățarea sitei și că aparține brandului LDK una dintre cele mai accesibile mărci de electrocasnice de pe piața românească.

Astfel, dacă îți dorești storcătorul de fructe și legume poți vizita site-ul nostru. Storcătorul de fructe este disponibil aici în două variante de culori.

Articol preluat de pe site-ul: www.mamadeprofesie.ro

Posteaza un comentariuPosteaza un raspuns

Trebuie sa fii logat sa postezi un comentariu.

Categorii Blog

Ultimele comentarii

Niciun comentariu

Arhiva Blog

Articolul Anterior
Urmatorul Articol

No products

To be determined Transport
0,00 lei Total

Finalizeaza comanda