Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si iti oferim un discount de 3% din valoarea primei comenzi*

Despre Noi

Serviciul http://www.tonis.ro/ este oferit de SC Tonis Trade SRL , cu sediul social în Constanta, Bd. Aurel Vlaicu, nr 135, parter, cam 1, înmatriculată în Registrul comerțului sub nr.J13/4030/1994, având cod unic de înregistrare RO6513110, denumită în cele ce urmează Societate. Ne puteți contacta prin următoarele mijloace: prin poștă la adresa de corespondență: Bd. Aurel Vlaicu, nr. 135, prin e-mail la următoarele adrese: comenzi@tonis.ro - pentru întrebări referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plată, metode de livrare, cereri money back etc. / comenzi@tonis.ro - pentru inițiere colaborări și parteneriate sau prin telefon la numarul: 0740600900.

Despre TONIS

http://www.tonis.ro/ este un serviciu e-commerce, care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a intra în posesia produselor afișate. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

Proprietatea Intelectuala

Conținutul și designul http://www.tonis.ro/ , precum si orice alt material având legatură cu acesta trimis dumneavoastră prin email sau furnizat dumneavoastră prin orice altă modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse și orice alte materiale), aparțin Societății și/sau colaboratorilor săi - acolo unde acest lucru este specificat în mod expres - (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele http://www.tonis.ro/ fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea Societății.
Nu puteți folosi cadre (frames în sensul limbajului HTML) sau tehnici de încadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru mărci, logo-uri, sau orice alte informații protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfețe, formulare) ale http://www.tonis.ro/ fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societății.
Este permisă crearea limitată, revocabilă și neexclusivă a hiperlinkurilor către pagina de index a http://www.tonis.ro/ , atâta timp cât această acțiune nu plasează serviciul http://www.tonis.ro/ într-o lumina falsa, înșelătoare, derogatorie sau ofensivă. Nu puteți folosi logo-ul firmei, alte proprietăți grafice, sau mărci ca parte a hyperlinkurilor fără a deține o permisiune scrisă și prealabilă, din partea Societății.

Înregistrarea ca utilizator

Site-ul http://www.tonis.ro/ poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe website). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de http://www.tonis.ro/ , precum și de achiziționarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (să vă creați un cont de utilizator pe site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabilă de către dumneavoastră a Termenilor și Condițiilor de utilizare a http://www.tonis.ro/ și a Politicii de Confidențialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și Societate.
Întrucât prevederile Termenilor și Condițiilor de utilizare și ai Politicii de Confidențialitate pot fi modificate, vă rugăm să reveniți asupra acestora periodic.
În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați / folosiți serviciile http://www.tonis.ro/ .
Dacă folosiți acest Site, sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dumneavoastră de utilizator, creat pe http://www.tonis.ro/ și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul personal de utilizator, creat pe Site.
http://www.tonis.ro/ poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le comercializează adulților, care sunt autorizați să efectueze plăți online cu cardul sau prin orice altă metodă de plată acceptată de http://www.tonis.ro/ . Dacă aveți mai puțin de 14 (paisprezece) ani, puteți achiziționa produsele http://www.tonis.ro/ numai cu ajutorul unui părinte sau tutore.
http://www.tonis.ro/ își rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vânzarea de produse, la propria sa discreție.

Datele Personale și prelucrarea acestora

SC TONIS TRADE SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 2153.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. TONIS TRADE S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing, publicitate, servicii de comunicații electronice, comercializarea de produse pe baza de contract de vânzare - cumpărare cu plată în rate.
Prin acceptarea condițiilor vă exprimați acordul să furnizați datele respective în scopul arătat anterior.
Refuzul dumneavoastră de a furniza aceste date în scopul menționat anterior, determină imposibilitatea efectuării tranzacției prin comandă online.
Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoanei vizate(clienti/potențiali clienți, consumatori/potențiali consumatori și debitori).
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la sediul societății noastre, în atenția serviciului juridic.
Dacă unele dintre datele dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Procedura de cumpărare

Pentru a cumpăra și intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe http://www.tonis.ro/ , este necesară parcurgerea următoarelor etape:
- identificarea și alegerea produselor
- înregistrarea dumneavoastră ca utilizator al http://www.tonis.ro/
- efectuarea plății produselor. Plata se efectuează online, în numerar sau prin transfer bancar/ordin de plată, în condițiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va conține prețul produsului comandat cu TVA inclus, prețul livrării și, dacă este cazul, prețul timbrului verde, în conformitate cu dispozițiile HG 448/2005.
- livrarea produselor comandate și achitate va fi însoțită, daca este cazul, de certificatul de garanție, de certificatul cu privire la service-ul post-vânzare, asigurat de către producător/importator/distribuitor și/sau alte certificate dacă este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe http://www.tonis.ro/ , sunteți de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin e-mail). prin care Site-ul își derulează operațiunile.

Prețurile practicate

Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe http://www.tonis.ro/ reprezintă prețurile finale de cumpărare și includ TVA (taxa pe valoare adaugată de 24%, valabilă în România). Prețurile finale de cumpărare pot fi prețuri sugerate de către producători sau furnizori, sau pot fi estimate în funcție de prețurile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Prețurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive prețuri de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumită perioadă.

Modalitățile de plată utilizate

Pentru efectuarea plății produselor comandate, puteți alege dintre următoarele metode de plată: transfer bancar/ordin de plată, card online prin serviciul Netopia sau numerar/cash la livrare. Dacă ați ales ca metodă de plată transferul bancar/ordin de plată, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda plasată și vă oferă informațiile relevante pentru comandă și plată. Aceste informații le veți primi și prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Dacă ați optat pentru plata prin card online, veți fi redirecționat(ă) automat către serviciul de plăți online Netopia, unde veți putea efectua plata. Dacă ați optat să plătiți numerar/cash la livrare, după plasarea comenzii veți fi contactat(ă) telefonic pentru confirmarea comenzii și veți primi prin e-mail factura fiscală pentru comanda dumneavoastră, urmând să efectuați plata produsului către reprezentantul firmei de curierat care efectuează livrarea.

Garanţie şi service post-vânzare

Pentru orice detalii legate de garanţie vă rugăm să contactaţi departamentul de service. Toate produsele comercializate beneficiază de garanţia producătorului, ce poate fi prelungită prin pachetele de garanţie extinsă, care se pot cumpăra pe acest site.

Descrierea si returnarea produselor

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utilizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

Tonis Trade S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport daca livrarea s-a facut prin alte metode decat cea standard oferita de catre vanzator.

Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. (consumator - orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, care acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale)

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

Unele produse sunt marcate cu un sigiliu aplicat de producator pe ambalaj. Acest sigiliu nu este prezent in mod obligatoriu, prezenta lui fiind specifica producatorului. Prezenta sigiliului nu este obligatorie pentru a demonstra ca produsul este exact in forma si conditiile in care a fost eliberat de catre producator. Deteriorarea sigiliului nu aduce nici o limitare dreptului de renuntare la contract.

 Produsele comercializate in magazinul Tonis Trade sunt produse destinate uzului casnic.

 Nu se accepta renuntarea la cumparare sau  returnarea produselor  pentru situatiile:

      - Produse care nu sunt folosite conform destinatiei lor si care nu respecta specificatiile tehnice de functionare mentionate in manualele de utilizare;

      - Invocarea de motive ce fac referire la caracteristicile produselor prezente in pagina produsului si de care consumatorul a luat la cunostinta.

Procedura de retragere din contract

Exercitarea dreptului de retragere

Consumatorul informeaza Tonis Trade S.R.L. cu privire la decizia de de retragere din contract prin una din variantele: model formular sau o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (hartie, mail sau fax). Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

Obligatiile care revin Tonis Trade S.R.L.

Rambursarea integrala a sumelor primite ca plata, inclusiv costurile livrarii (exceptand situatia in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard). Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile (in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator). Indeplinirea obligatiei de rambursare se face face in termen de 2 zile lucratoare de la receptionarea produselor.

Obligatiile care revin consumatorului

Produsele sunt inmanate Tonis Trade S.R.L. personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suporta costurile de returnare. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Produse excluse, fara drept de returnare

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna:

 • Licente software;
 • Consumabile (acumulatori, cartuse imprimanta etc);
 • Produse care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena (produse de ingrijire personala / ingrijire dentara /  igiena personala, uz casnic, casti);
 • Produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar (extensii de garantii, servere non-standard);
 • Servicii (testare, asamblare, montare componenta sau orice alt serviciu listat in categoria Servicii prestat catre consumator);
 • Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri (nesemnalate ca si defecte estetice din fabrica in primele 48 de ore de la receptionarea produsului);
 • Electrocasnice mici folosite sau cu urme de uzura sau desigilate;
 • Masini de tocat, aspiratoare, mixere, masini de facut paine, roboti de bucatarie, storcatoare de fructe-legume, mixere si blendere, expresoare, rasnite, masini de gatit,  Exemplu: cafetiera nu trebuie sa fi fost folosita, blenderele / mixerele de bucatarie nu trebuie sa prezinte urme de utilizare, cuptorul de paine nu trebuie folosit,  etc.;
 • Electrocasnice mari instalate / folosite sau cu urme de uzura;
 • Masini de spalat rufe si vase, frigidere, cuptoare incorporabile instalate, plite instalate, hote folosite, aparate de aer conditionat instalate,  Exemplu: aragazul nu trebuie sa fie bransat la sursa de gaz, aparatul de aer conditionat nu trebuie sa fi fost instalat, combina frigorifica/frigiderele nu trebuie sa prezinta urme de utilizare / instalare,  masina de spalat rufe/ vase nu trebuie instalata si pusa in functiune (sa aiba urme de detergent / lichide), etc.;
 • Produse pentru bucatarie si servire - se pot returna vasele si ustensilele pentru gatit, tacamurile si produsele pentru servit doar daca sunt sigilate;
 • Becuri, lanterne, prelungitoare, baterii, acumulatorii si incarcatoarele doar daca sunt sigilate;
 • Chiuvete si baterii si celelalte accesorii sanitare doar daca sunt sigilate;
 • Produse de ingrijire personala sau accesorii medicale utilizate: aparate de tuns, aparate de ras, epilatoare, perii rotative, termometre, etc.;
 • Produsele cosmetice care prezinta cutie si folie sigilata in momentul vanzarii si parfumurile. Produsele care nu mai au ambalajul original complet in care au fost livrate nu se mai pot returna. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.;
 • Produse de intretinere & cosmetica auto sigilate/nefolosite insotite de eticheta originala si integrala;
 • Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe suport material (aplicatii software inclusiv jocuri livrate printr-un link de download si cheie de activare);
 • Produsele aduse in stoc in urma unei comenzi speciale ferme si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate.

Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

Retur de produse

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

 •          Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil;
 •           Produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise sau prin prezentarea la sediu in termen de 48 de ore de la primirea produsului;
 •           Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator;
 •          Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat;

Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.

Solicitarile de retur se notifica pe site-ul nostru catre Departamentul Suport Clienti sau prin prezentarea la sediul Tonis Trade cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Returnarea produselor la sediul Tonis Trade se poate face de luni pana vineri in intervalul 10:00 - 16:00. Va recomandam expedierea prin curier.

Mentiune 
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate; taxele sunt cuprinse intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate.

Puteti accesa formularul de retur aici

Recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conţinut, trimite sugestii, idei, pune întrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimator, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietăţii intelectuale, nu conţine viruşi informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranţă pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective. În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut, nu puteţi folosi adrese de e-mail sau identităţi false. http://www.tonis.ro/ îşi rezervă dreptul, dar nu are obligaţia, de a elimina sau edita toate tipurile de conţinut postate de către utilizatori şi nu are obligaţia de a revedea periodic acest conţinut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut pe http://www.tonis.ro/ , transmiteţi, în afara cazurilor în care Societatea indică altfel, drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu şi irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice ţară. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut pe http://www.tonis.ro/ , cedaţi dreptul Societăţii de a folosi numele dumneavoastră în relaţie cu materialele postate, garantaţi că detineţi sau controlaţi într-o altă formă, dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postaţi, că materialele postate nu violează niciuna dintre condiţiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor şi alte forme de conţinut din partea utilizatorilor, ale http://www.tonis.ro/ .
http://www.tonis.ro/ are dreptul, dar nu obligaţia, de a monitoriza, edita sau şterge orice tip de conţinut sau activităţi ale utilizatorilor pe Site. http://www.tonis.ro/ nu este responsabil şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de către alte terţe părţi pe Site. http://www.tonis.ro/ are dreptul de a nu publica toate comentariile şi articolele propuse de către utilizatori.

Forţa Majoră

http://www.tonis.ro/ , afiliaţii sau/şi în general furnizorii de produse sau servicii către http://www.tonis.ro/ , nu pot fi făcuţi responsabili pentru nicio întârziere sau eroare, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voinţa http://www.tonis.ro/ . Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcţionare a echipamentului tehnic de la http://www.tonis.ro/ , lipsa funcţionării conexiunii la internet, lipsa funcţionării conexiunilor de telefon, viruşii informatici, accesul neautorizat în sistemele http://www.tonis.ro/ , erorile de operare, precum şi cazurile de forţă majoră stipulate de legislaţia română în vigoare.

Publicitatea

http://www.tonis.ro/ poate afişa, în paginile sale, reclame la produsele din oferta sa, precum şi la produse ori servicii aparţinând terţilor. Prin utilizarea http://www.tonis.ro/ şi prin acceptarea Termenilor şi Condiţiilor de utilizare ale acestuia şi a Politicii de confidenţialitate, vă exprimaţi în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

Reclamaţii privind încălcarea legii referitoare la protejarea proprietăţii intelectuale

http://www.tonis.ro/ respectă dreptul la proprietatea intelectuală a terţilor. Dacă aţi observat ca Site-ul conţine informaţii care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuală, vă rugăm să ne trimiteţi o înştiinţare la adresa de email : comenzi@tonis.ro, să ne contactaţi la numerele de fax şi telefon, sau la adresa de corespondenţă, afişate la capitolul I din prezentul contract.

Legislaţia aplicabilă

Serviciile oferite de Societate prin intermediul http://www.tonis.ro/ sunt guvernate de dispoziţiile legilor române, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerţul electronic, Ordonanţa 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, HG 448/2005 şi Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementează regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii şi condiţiile http://www.tonis.ro/ se supun legislaţiei române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucratoare de la înregistrarea reclamaţiei la sediul SC Tonis Trade SRL. în cazul în care nu se poate ajunge la o înţelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre Părţi se vor supune rezolvării instanţelor judecătoreşti competente de pe raza municipiului Bucureşti.

Prezentarea ofertei

SC SC Tonis Trade SRL îşi rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra preţurilor şi datelor tehnice prezente pe site-ul http://www.tonis.ro/ , fără o înştiinţare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul http://www.tonis.ro/ au caracter informativ şi nu reprezintă o obligaţie contractuală. Fotografiile de pe site-ul http://www.tonis.ro/ au caracter informativ şi pot exista diferenţe între acestea şi produs.

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi. Puteti adauga produsul dorit si apoi finaliza comanda.

Urmeaza a se stabili Transport
0,00 lei Total

Finalizeaza comanda