Livrare

Livrarea se face simplu si imediat prin curier rapid, în termen de 24 - 72 ore, în toată țara. Taxele de livrare se calculează în funcție de greutatea coletului și adresa de livrare. Exista posbilitatea ca pentru coletele cu o greutate semnificativ ridicata sa oferim o cotatie speciala de pret, in urma solicitarii Dumneavostra.

In orasul Constanta si pe aria judetului Constanta oferim posibilitatea livrarii prin curier rapid a produselor, la un pret unic de:

15 lei/colet (indiferent de greutate).

Livrarea poate fi gratuită, în unele cazuri – promoții, oferte speciale la care se specifică acest lucru sau livrările în orașul Constanta ce implică servicii de montaj, discutate la plasarea comenzii. Deasemenea in orasul Constanta si pe aria judetului Constanta se asigura transport gratuit prin logistica proprie Tonis, pentru comenzi in valoare de minim 1.000 lei (necesita programare).

Bineinteles ca exista si posibilitatea ridicarii personale a produselor dintr-unul din magazinle Tonis, dupa ce in prealabil ati rezervat produsul dorit pe site.

Dupa finalizarea comenzii, vei fi contactat pentru a discuta detaliile livrării. Costurile livrării vor fi comunicate la plasarea comenzii.

Montaj și service

Tonis deține o rețea de parteneri pentru service-ul produselor pe care le comercializează. Partenerii noștri vă asigură serviciile cele mai bune, la prețuri excelente, în zona în care vă aflați. Consultați aici lista de parteneri pentru service și montaj. Clienții din județul Constanța pot alege la achiziționarea instalațiilor de aer condiționat și montajul acestora. Taxa de montaj se discută și se plătește odată cu achiziționarea produsului, iar aparatul este livrat gratuit pe raza orașului Constanta și contra unui comision de deplasare în celelalte localități din județul Constanta. Echipa de montaj livrează instalația de aer condiționat și încasează taxa de deplasare (când aceasta se aplică).

Consultanță la achiziționare

Solicită suportul echipei noastre pentru a face cea mai bună alegere din ofertele Tonis. Sună la 0740 600 900, de luni până vineri, între orele 9:00-18:00 și poți afla toate informațiile care te interesează despre produsele noastre, detalii tehnice și specificații, posibilitățile de finanțare, livrarea produselor și stocurile noastre etc.

Compara 0

No products

To be determined Transport
0,00 lei Total

Finalizeaza comanda