Livrarea comenzilor

1. In Constanta

  • Livrarea in orasul Constanta este gratuita indiferent de valoarea comenzii.
sau
  • produsele se pot ridica din magazinele noastre dupa o comanda prealabila online si dupa confirmarea comenzii, in ziua si la ora indicata de reprezentantul de vanzari.

2. In tara

  • Pentru produsele cu o greutate pana in 20 kg taxa de livrare este de 24.91 lei pe comanda, indiferent de valoarea comenzii.
  • Pentru produsele cu o greutate de peste 20 kg taxa de livrare este de 69.91 lei pe comanda, indiferent de valoarea comenzii.
  • Taxa de livrare in easybox este de 10 lei.
Livrarea se face simplu si imediat prin curier rapid, în termen de 24 - 72 ore, în toată țara (in functie de localitatea de livrare).
Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.


3. Livrare la easybox

  • La plasarea comenzii, alege ridicarea din easybox-ul cel mai apropiat de tine.
  • Imediat ce comanda ta ajunge la easybox, in cazul in care ai platit cu cardul online (MobilPay) primești pe mail codul QR și pe SMS codul PIN cu care poți deschide sertarul cu comanda ta.
  • Imediat ce comanda ta ajunge la easybox, in cazul in care platesti ramburs (la lockerele 'easybox' se poate plati exclusiv cu cardul, NU se accepta cash) primești pe SMS codul PIN cu care poți deschide sertarul cu comanda ta.
  • Mergi la easybox, introdu codul PIN primit pe SMS sau scanează codul QR de pe mail și deblocheză sertarul comenzii tale.Deschidere colet la livrare

Punem la dispozitia tuturor clientilor nostri (fie persoane fizice sau juridice) serviciul de verificare colet, in mod gratuit! Astfel, pentru orice produs comandat de pe www.tonis.ro, poti beneficia de acest serviciu gratuit, pentru a te asigura ca ai primit produsul comandat in perfecta stare, chiar inainte de a-l achita.

Cum procedezi?
In momentul receptionarii produsului comandat trebuie sa soliciti curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor. Acest serviciu iti ofera doar posibilitatea de a verifica daca produsul se prezinta in stare perfecta, nu si posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul.

Daca in urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat nu este în stare perfecta de livrare şi prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic, te rugam sa refuzi comanda. Pentru a refuza comanda trebuie sa completezi un Proces verbal de constatare, in prezenta curierului in momentul livrarii. Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.

Solicitarea deschiderii coletului trebuie facuta inainte de achitarea comenzii (in cazul platii ramburs) sau semnarii de primire (in cazul platii online), dar obligatoriu in prezenta curierului.

In cazul comenzilor ce contin mai multe produse, daca in urma deschiderii coletului/coletelor la livrare constati ca unul dintre produse nu se afla in stare perfecta si decizi refuzarea acestuia, procedura implica returul intregii comenzi, implicit a tuturor produselor livrate.

Daca in urma folosirii serviciului de deschidere colet la livrare, s-a refuzat un produs pe considerentele de mai sus, va rugam sa ne contactati pentru a va retrimite un alt produs.

In cazul refuzului/returului prin intermediul serviciului "deschiderea coletelui la livrare" taxele de transport sunt acoperite de catre vanzator.

Montaj și service

Tonis deține o rețea de parteneri pentru service-ul produselor pe care le comercializează. Partenerii noștri vă asigură serviciile cele mai bune, la prețuri excelente, în zona în care vă aflați. Consultați aici lista de parteneri pentru service și montaj. Clienții din județul Constanța pot alege la achiziționarea instalațiilor de aer condiționat și montajul acestora. Taxa de montaj se discută și se plătește odată cu achiziționarea produsului, iar aparatul este livrat gratuit pe raza orașului Constanta și contra unui comision de deplasare în celelalte localități din județul Constanta. Echipa de montaj livrează instalația de aer condiționat și încasează taxa de deplasare (când aceasta se aplică).

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi. Puteti adauga produsul dorit si apoi finaliza comanda.

Urmeaza a se stabili Transport
0,00 lei Total

Finalizeaza comanda